HTML

Linkcsere

Gondolatok és információk a linkcserével kapcsolatban.

Friss topikok

Linkcsere - írjunk a témáról...

2009.01.23. 12:56 vighpajti

 Sokan foglalkoznak a linkcsere témájával, de mégis ritka az összefoglaló, vagy éppen gondolatokat felvető oldal ezzel kapcsolatban.

 Meglepő módon a link fogalmát sem egyszerű megtalálni a keresőkkel. Nagyon pongyolán megfogalmazva a link az a kis szöveges cucc, amire rá lehet kattintani és az egy másik oldalra "repít". A precíz megfogalmazásokat szeretettel várom hozzászólásként.

 A linkcserével elsősorban az oldalunk látogatottságát szeretnénk növelni. Egyrészt közvetlenül a linkcsere partnerünk oldaláról átkattintókkal, másrészt, hogy jobb helyezést érjünk el a keresőknél. Ez a második cél a mai szokványos esetekben elveszik, mert a kölcsönösen egymás oldalaira mutató linkeket kiszürik ma már a keresők. Ezért érdemes úgy linket cserélni, hogy nem ugyanarról az oldalról adjuk vissza a ránk mutató linket, hanem pl. egy más szolgáltatónál levő blogról.

 A linkcsere - ről további gondolatokat itt találhatsz. Sok sikert a linkjeid cseréjéhez, és a keresőoptimalizáláshoz.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://linkcserelinkcserelinkcsere.blog.hu/api/trackback/id/tr58897564

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása